top of page

za 28 jan

|

Den Haag

Lana Del Gay & THE KAMELEON vs THE WORLD

Ervaar een unieke avond met twee (korte) voorstellingen van Bas Mastboom (Lana Del Gay) en Max Goossens (THE KAMELEON). Beide brengen op een geheel eigen en bijzondere wijze hun persoonlijke verhaal.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lana Del Gay & THE KAMELEON vs THE WORLD
Lana Del Gay & THE KAMELEON vs THE WORLD

Tijd en locatie

28 jan 2023, 20:30 – 22:00

Den Haag, Jupiterkade 2, 2516 BS Den Haag, Nederland

Over het evenement

THE KAMELEON vs THE WORLD

Experience the story about a fabulous, larger than life drag queen and the most generic middle aged man at odds. Can they find a middle ground? Or will the evidence show who's guilty and not guilty? 

A one “woman” dragshow at heart. But one you've never seen before.

Bekijk hier de trailer: Youtube: THE KAMELEON vs THE WORLD

Max Goossen, de maker en de speler achter The Kameleon. Is een gedreven en creatieve performer.

Met zijn achtergrond in niet alleen de drag wereld maar ook in theater is zijn doel om de twee werelden samen te brengen. Om entertainment tot theater te brengen en theater tot entertainment.

&

Lana del Gay

Het hysterische leven van een gender non-conforming persoon en diens bijbehorende copingsmechanismen. Lana del Gay is een muzikale absurdistische coming-of-age kleinkunstvertelling in grappige en dramatische sketches, monologen en (Lana del Rey geïnspireerde) liederen. Net als Lana heeft deze persoon een obsessie met vrijheid. Waarom lukt het hen niet dat in de huidige maatschappij te bolwerken. Hoe doorbreken we hokjes en realiseren we een oordeelvrij leven? Lana del Gay vertelt over complexe contradicties van het bestaan, voor mensen die niet in het hokje man of vrouw passen. Vindt deze treurige Twentse tiener via de gulzige geile gayscene uiteindelijk ultieme vrijheid?

Bas Mastboom (hen/zij/hij) is performer, producent, presentator en programmamaker. Alles dat met een P begint. Al sinds hun bouwkundestudie aan de TU Delft heeft hen altijd een meerpadencarrière gevolgd. Via de voorstelling Boys Won't Be Boys is hen erachter gekomen dat hen het liefst stukken maakt en speelt, dramatisch geladen vanuit hun eigen leven, over maatschappelijke thema's die hen aan het hart gaan. Zoals seksuele en genderdiversiteit, gelijkheid en vrijheid. Met hun solodebuut Lana del Gay heeft Bas deelgenomen aan Delft Fringe 2022 en een gemiddelde publieksbeoordeling ontvangen van meer dan 4,5 uit 5 sterren. 

Ga voor meer informatie naar www.basmastboom.com

Foto Lana Del Gay: Kiriko Mechanicus

Tickets

  • Algemene toegang

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page