top of page

vr 22 mrt

|

Den Haag

Tekenen + Spelen = Magie - Improvisatie workshop Mieke de Gunst

Ervaar een dag vol plezier, humor en improvisatie tijdens mijn unieke workshop! Ontdek hoe eenvoudig het is om wat meer vreugde in je leven te brengen.

Tekenen + Spelen = Magie - Improvisatie workshop Mieke de Gunst
Tekenen + Spelen = Magie - Improvisatie workshop Mieke de Gunst

Tijd en locatie

22 mrt 2024, 10:00 – 16:00

Den Haag, Jupiterkade 2, 2516 BS Den Haag, Nederland

Over het evenement

Ervaar een dag vol plezier, humor en improvisatie tijdens mijn unieke workshop! Ontdek hoe eenvoudig het is om wat meer vreugde in je leven te brengen.  Laat je verrassen door teken- en improvisatieoefeningen die je leren om zonder aarzeling te handelen. Maak je geen zorgen over het oordeel van anderen!

Meld je hier aan!

https://www.tekenenautisme-online.nl/product/impro_livedag_22maart24-early/

Het is tijd dat volwassenen weer gaan spelen! Mijn vorige improvisatiet heater workshop was geweldig! Oh, oh, wat hebben we gelachen, ontspannen en fantastisch fouten gemaakt zonder angst. De deelnemers vonden het hilarisch, bevrijdend en minder eng dan ze aanvankelijk dachten.

“Ik voelde direct dat ik hierbij wilde zijn ondanks dat ik het spannend vond. Want ja ik wil het wel goed doen op zo’n dag. Maar die spanning was ik heel snel kwijt. De workshop met Mieke was éen groot feest!”

“Bevrijdend, zo’n dag spelen. Ik kan niks anders zeggen dan doe mee als je kunt”

“Wat hebben we gelachen. Heerlijk! En Mieke heeft de dag fantastisch begeleid. Ik voelde me direct op mijn gemak.”

Wil je ook zo'n geweldige ervaring vol plezier en gekkigheid?

Kom dan naar mijn volgende improvisatietheater live dag op 22 maart 2024 in het Pianino theater in Den Haag.

Een dag waarop we samen spelen, tekenen en improviseren om meer plezier in je leven te brengen. Je ervaart dat door verrassende oefeningen dat "niet nadenken, gewoon doen" makkelijker is dan je denkt. Ontdek dat fouten maken juist leuk is en dat je daar veel plezier aan kunt beleven, zonder je druk te maken over wat anderen van je vinden!

Na afloop barst je van de ideeën om op een leuke manier meer plezier in je dag te brengen, zowel thuis, op het werk als in je sociale leven. En durf je dat jouw manier te doen!

De investering voor deze dag vol plezier bedraagt slechts € 87,- exclusief btw, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Wil je een onvergetelijke ervaring vol plezier en gekkigheid? Doe mee aan mijn workshop en leer hoe je serieus kunt lachen!

Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie? Bel of app me gerust: 06 53 622 187

Over de trainer…

Hoi, ik ben Mieke de Gunst, de enthousiaste trainer met een paarse broek en gele sneakers. Ik ben helemaal weg van improvisatietheater, en sinds ik daarmee bezig ben, is mijn leven zoveel leuker geworden. Het geeft me een enorme energieboost en plezier, dat nog dagenlang blijft hangen. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij de mensen om me heen.

In mijn werk geef ik trainingen aan zorgprofessionals die dagelijks te maken hebben met zorgintensieve kinderen. Ik help hen om helder te communiceren in de begeleiding, gemakkelijker contact te maken, en aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind, zodat ze het beter kunnen begrijpen. En raad eens? Ik maak mijn trainingen extra leuk en allesbehalve serieus door ook improvisatietheater in te zetten naast tekenen. Wie zegt dat leren niet plezierig kan zijn?

Deel dit evenement

bottom of page